INGREDIENTAI: 2 vienetai agurkų
100 gramų vyšninių pomidorų
100 gramų salotų mišinio
5 vienetai putpelės kiaušinių
1 sauja gražgarsčių
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 žiupsnelis druskos
Užpilui:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio medaus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Salotas ir daržoves nuplauname, nusausiname. Agurkus supjaustome griežinėliais, pomidorus perpjauname per pusę, krapus ir svogūnų laiškus pasmulkiname.
2.
Kiaušinius dedame į verdantį vandenį ir verdame 2 min. Atvėsiname. Nulupame.
3.
Iš medaus, aliejaus ir citrinos sulčių sumaišome užpilą.
4.
Į dubenį dedame salotų lapus, gražgarstes, agurkus, pomidorus, putpelių kiaušinius, žalumynus. Pabarstome druska ir apšlakstome padažu.