INGREDIENTAI: 2 burokėlių
2 obuolių
200 g ožkos sūrio
1 saujelės moliūgų sėklų
1 saujelės saulėgrąžų
Truputis balzamiko acto
0,5 citrinos sulčių
Truputis bazilikų, džiovintų
2 v. š. aliejaus
Provanso žolelių
100 ml grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius supjaustome griežinėliais ir apšlakstome citrinų sultimis . Burokėlius išverdame, nulupame supjaustome vidutinio dydžio griežinėliais, išdėliojame kepimo skardoje ,apšlakstome aliejumi, Provanso žolelėmis ir apie 20 minučių kepame orkaitėje. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su ožkos sūriu ir džiovintais bazilikais. Į lėkštes dedame po obuolio griežinėlį, burokėlio griežinėlį, uždedame sūrio ir grietinėlės mišinio ir vėl naujai sluoksniuojame. Ant viršaus užbarstome truputį moliūgų sėklų ir saulėgrąžų. Skanaus