INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1.5 stiklinės miltų
1 pakelis vanilinio cukraus
2 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
Papuošimui:
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš kiaušinių, cukraus, miltų ir vanilės cukraus paruošiame biskvitinę tešlą.
2.
Tešlą supilame į sviestu pateptą formą.
3.
Obuolius nuplauname, išimame sėklides, supjaustome skiltelėmis ir šiek tiek įspaudžiame į tešlą.
4.
Viršų pabarstome cinamonu.
5.
Kepame 160-170 laipsnių temperatūroje, apie 20-25 min.
6.
Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra.