INGREDIENTAI: 300 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų kefyro
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas bananų
2 saujos šilauogių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius šluotele išplakame su cukrumi. Supilame kefyrą. Suberiame miltus, kepimo miltelius ir druską. Masę gerai išmaišome.
2.
Bananą supjaustome griežinėliais, įmaišome į blynų tešlą.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų.
4.
Šaukštu semiame tešlos ir dedame į keptuvę. Ant viršaus dedame po kelias šilauoges. Blynelius apverčiame po kelių minučių ir pabaigiame kepti.