TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena Tarptautinė mirusiųjų nuo AIDS atminimo diena Sekminės
Traškūs sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių

Porcijų skaičius: 6


INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
90 gramų miltų
75 gramai sviesto
3 vienetai kiaušinių baltymų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Baltymus išplakite iki standžių putų, vėliau sumažinę plaktuvo greitį, palaipsniui berkite cukrų. Sumažinę greitį iki minimumo, berkite miltus ir įpilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą. Nesijaudinkite, jeigu baltymas pridedant ingredientus, nusės - taip turi būti. Tešla turi būti pastos konsistencijos.

2.
Orkaitę įkaitinkite iki 190 C laipsnių. Kepimo popieriumi išklokite kepimo skardą.

3.
Po 1 šaukštelį tešlos dėkite ant skardos, šaukštelio apačia sukamaisiais judesiais, pradėję nuo vidurio, paskleiskite tešlą iki plonų diskų (pažiūrėkite video receptą, kaip mes tai darome). Jeigu norite, įdėkite ištirpintą šokoladą į konditerinį maišelį ir ant diskų pavaizduokite ornamentą. Arba šį žingsnį atlikite, kai išimti iš orkaitės sausainiai sukietės. Man išeina 4-5 diskai, priklausomai nuo to, kiek tešlos telpa į šaukštelį. Svarbiausia plonai praskleisti ir palikti tarpus tarp diskų.

4.
Kepkite 5-7 min., iki tol, kol apskritimo išorėje pamatysite švelnų parudavimą. Išėmę iš orkaitės greitai susukite paplotėlius į vamzdelius.




admin · 2021-06-23 12:00 · 116 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt