TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-19 14:03
Makaronai su maltos mėsos padažu
Makaronai su maltos mėsos padažu

Porcijų skaičius: 3


INGREDIENTAI:
500 gramų kiaulienos (maltos)
6 vienetai tagliatelle makaronų (lizdelių)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
3 skiltelės česnako
3 šaukštai pomidorų tyrės
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Papuošimui:
2 vienetai baziliko lapelių

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje.

2.
Svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morką sutarkuojame.

3.
Keptuvėje su aliejumi pakepiname daržoves. Joms suminkštėjus, sudedame maltą kiaulieną. Pabarstome druska, pipirais, paprikos milteliais ir baziliku. Pakepiname keletą minučių, kol mėsa apskrus. Sudedame pomidorų tyrę ir dar šiek tiek pakaitiname. Sudedame virtus makaronus. Gerai išmaišome.

4.
Dedame į lėkštes. Puošiame baziliko lapeliais. Jei norisi, makaronus galima pabarstyti tarkuotu kietuoju sūriu. Mums jo visai nesinorėjo.




admin · 2021-06-15 09:00 · 279 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt