INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos faršo (šlaunelių ir krūtinėlių filė)
100 gramų varškės 9%
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
pagal poreikį džiūvėsėlių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti faršą, varškę, įmušti kiaušinius.
2.
Susmulkinti svogūną ir suberti į dubenį su faršu, pagardinti druska, pipirais ir prieskoniais vištienai. Gerai išmaišyti.
3.
Iš paruoštos masės rankomis formuoti kotletukus, juos apvolioti džiūvėsėliuose.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus ir įkaitinti, dėti kotletukus, apkepti iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrunda.