INGREDIENTAI: 75 gramai kvietinių miltų
75 gramai juodojo šokolado
1 vienetas kiaušinių
55 gramai sviesto
50 gramų cukranendrių cukraus
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1/8 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpiname ir ištriname su cukrumi. Įmušame kiaušinį ir išmaišome.
2.
Persijojame miltus su druska, soda, kepimo milteliais. Beriame į skystą masę, įpilame vanilės ekstrakto ir išmaišome.
3.
Šokoladą sukapojame ir įmaišome į tešlą.
4.
Tešlą dedame į 15 cm skersmens keptuvę.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.