INGREDIENTAI: Salotoms:
300 g vištienos filė
100 g saulėje džiovintų pomidorų
50 g Parmezano sūrio
150 g salotų
2 skiltelės česnako
5 juodi pipirai
2 šaukšteliai džiovintų prieskoninių žolelių
2 šaukštai augalinio aliejaus
Druskos
Padažui:
50 ml augalinio aliejaus
1 šaukštelis garstyčių
0,5 citrinos sulčių
Druskos ir pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į grūstuvę pridėkite druską, pipirus, česnakus, žalumynus ir sutrinkite. Po to įmaišykite aliejų. Vištienos filė įtrinkite šiuo marinatu. Vištieną susukite į foliją ir kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Po to vištieną supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Supjaustykite pomidorus, sūrį. Sumaišykite salotas su pomidorais, sūriu. Pagardinkite padažu ir sudėkite keptą vištieną. Gero apetito!