INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos faršo (arba kito mėgstamo)
1 vienetas morkų (didelės)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis vandens
6 šaukštai manų kruopų (apytikriai)
1 pundelis žalumynų
1 šaukštas majonezo (su kaupu)
pagal skonį prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žalumynus ir svogūną susmulkinti. Morką ir sūrį sutarkuoti.
2.
Į dubenį sudėti faršą, suberti sūrį, morką, įmušti kiaušinius, įberti prieskonius, manų kruopas, žalumynus, svogūną, įdėti majonezo, įpilti vandens ir gerai išmaišyti.
3.
Iš paruoštos masės formuoti kepaliuko formos kepsnį.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti paruoštą zuikį ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes.