INGREDIENTAI: 1 kiaušinis
200 g miltų
1 šlakelis aliejaus
1 stiklinė vandens
1 stiklinė pieno
1 žiupsnelis druskos
2 šaukštai cukraus
Įdarui:
1 pakelis vanilinio pudingo
2-3 šaukštai cukraus
0,5 l pieno
1 indelis konservuotų persikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti pudingą iš pieno, pudingo miltelių ir cukraus pagal nurodymą ant pakelio. Pagamintą pudingą atvėsinti. Konservuoto persiko puseles susmulkinti kubeliais. Lietiniams visus produktus (kiaušinį, miltus, vandenį, druską, cukrų, aliejų) reikia sumaišyti, pasigaminti skystoką tešlą. Iš lietinių masės iškepti blynus. Ant pravėsusių blynelių užtepti sluoksnį pudingo, užbarstyti persikų kubeliais ir suvynioti. Susuktus blynelius sudėti į kepimo formą ir apkepinti orkaitėje. Pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!