Prisijungimas
Registracija
Pamiršau slaptažodį
TOP naujienų rašytojai
Deimantas [2272]
KamTasVardas [871]
Groundzer [840]
erniuss [307]
kissfm [303]
mukas155 [244]
Hitman [243]
Liudas [172]
mindas21 [131]
Prisijungę vartotojai
• Iš viso narių: 34325
• Naujų narių vakar: 0
• Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują vartotoją:
hustler

Vartotojų istorija:
feshas - 2021-04-07 21:18:54
Deimantas - 2021-03-06 21:17:10
kllaurita - 2021-02-19 10:19:13
algiux - 2021-01-09 20:32:04
gintis666 - 2020-12-30 08:06:36
demoniukstis - 2020-11-18 21:52:37
jasius13 - 2020-10-27 14:43:43
SimpLeX - 2020-10-22 22:12:55
admin - 2020-07-06 18:04:58
vdk - 2020-07-04 14:25:59
Patarlė: Geriau paklausyt protingo žmogaus barimo, nekaip kvailo pagyrimo
Imbieriniai sausainiai
Imbieriniai sausainiai

Porcijų skaičius: 20


INGREDIENTAI:
300 gramų miltų
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
90 gramų dansukker nerafinuoto cukranendrių cukraus
75 gramai šokolado
30 gramų migdolų
30 gramų lazdyno riešutų
1 šaukštas dansukker šviesiojo sirupo
1.5 šaukštelio malto imbiero
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis dansukker vanilinio cukraus su natūralia vanile

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Gerai išplakite sviestą, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir šviesųjį sirupą.

2.
Susmulkintus migdolus, lazdynų riešutus bei šokoladą suberkite į sviesto ir cukraus mišinį.

3.
Dubenyje sumaišykite miltus, geriamąją sodą, vanilinį cukrų ir imbierą. Suberkite į sviesto ir cukraus mišinį. Minkykite, kol gausite vientisą tešlą.

4.
Tešlą iškočiokite 4–5 cm storio ritinėliais. Ritinėlius uždenkite plastikine plėvele ir palikite vėsioje vietoje per naktį.

5.
Ritinėlius supjaustykite maždaug 1 cm pločio gabaliukais ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepkite apie 10–12 min. iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje.




admin · 2021-04-08 06:00 · 9 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10