Prisijungimas
Registracija
Pamiršau slaptažodį
TOP naujienų rašytojai
Deimantas [2272]
KamTasVardas [871]
Groundzer [840]
erniuss [307]
kissfm [303]
mukas155 [244]
Hitman [243]
Liudas [172]
mindas21 [131]
Prisijungę vartotojai
• Iš viso narių: 34325
• Naujų narių vakar: 0
• Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują vartotoją:
hustler

Vartotojų istorija:
feshas - 2021-04-07 21:18:54
Deimantas - 2021-03-06 21:17:10
kllaurita - 2021-02-19 10:19:13
algiux - 2021-01-09 20:32:04
gintis666 - 2020-12-30 08:06:36
demoniukstis - 2020-11-18 21:52:37
jasius13 - 2020-10-27 14:43:43
SimpLeX - 2020-10-22 22:12:55
admin - 2020-07-06 18:04:58
vdk - 2020-07-04 14:25:59
Dabar Lietuvoje: 2021-04-17 03:25
Purus pyragas "Viktorija"
Purus pyragas "Viktorija"

Porcijų skaičius: 8


INGREDIENTAI:
100 g sviesto
75 g cukraus
50 g miltų
50 g balto šokolado
50 g juodo šokolado
2 kiaušinių
150 -200 g abrikosų uogienės
1 a.š. vanilinio cukraus
3 v.š. kokoso drožlių
 

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Baltą šokoladą sutarkuokite kuo smulkiau. Baltymus atskirkite nuo trynių, baltymus padėkite  į šaldytuvą. Mikseriu išsukite kambario temperatūros sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius iki purumo. Palaipsniui supilkite miltus, baltąjį šokoladą, vanilinį cukrų ir du šaukštus kokoso drožlių, išmaišykite. Gerai išplakite kiaušinių baltymus iki standumo ir  atsargiai įmaišykite į tešlą. 20 cm skersmens tortinę formą tolygiai išklokite kepimo popieriumi, sudėkite tešlą ir kepkite 180°C temp.  orkaitėje 15 - 20 min (ar iškepęs patikrinkite mediniu pagaliuku). Iškepusį pyragą 10-15 min atvėsinkite formoje, o tada galutinai atvėsinkite ant grotelių.Visiškai atvėsusį pyragą padalinkite į du biskvitus ir pertepkite uogiene. Viršų apliekite tirpintu juodu šokoladu ir apibarstykite kokoso drožlėmis. Skanaus!




admin · 2021-04-08 00:00 · 12 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10