INGREDIENTAI: 3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupena)
200 gramų silkių filė
200 gramų žaliųjų žirnelių (naudojau šaldytus, arba konservuotų)
3 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai grietinės
0.5 šaukštelio garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Atvėsusias bulves nulupti ir supjaustyti kąsnio dydžio kubeliais.
2.
Silkę gerai nuvarvinti ir supjaustyti siauromis juostelėmis.
3.
Svogūną ir agurkus smulkiai sukapoti.
4.
Atitirpintus žirnelius perlieti verdančiu vandeniu ir gerai nupilti. Jei naudojami konservuoti, tiesiog gerai nuvarvinti.
5.
Majonezą išmaišyti su grietine ir garstyčiomis.
6.
Bulves sumaišyti su silke, žirneliais, agurkais, svogūnais ir padažu. Skaniausia valandėlę pastovėjusi šaldytuve.