INGREDIENTAI: 250 gramų sviesto
100 gramų cukraus pudros
450 gramų miltų
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas kakavos
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis vanilinio cukraus (SAUDA)
1 žiupsnelis cinamono (SAUDA)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą sutrinti su cukrumi ir "SAUDA" vaniliniu cukrumi, gautą masę padalinti į dvi lygias dalis. Vieną dalį sumaišyti su 220 g miltų ir šaukštu grietinės.
2.
Antrą dalį sumaišyti su 220 g miltų, šaukštu grietinės ir kakava. Tešlą padėti į šaldytuvą pastovėti 30 min.
3.
Iškočioti du lakštus, baltos spalvos lakštą patepti išplaktu kiaušiniu, apibarstyti "SAUDA"cinamonu ir ant jo uždėti rudąjį lakštą taip pat patepti kiaušiniu ir atsargiai susukti i volelį. Tuomet gautą tešlos vyniotonį padėti valandai Į kamerą. Atšaldžius supjaustyti 5 milimetrų griežinėliais ir sudėti į skardą pjūviu i viršų.
4.
Kepkite 220°C temp. karščio orkaitėje apie 5 -10 minutes. Skanaus!