INGREDIENTAI: 1 vienetas doradų (skrostos)
1 galva česnako
1 vienetas paprikos
5 vienetai vyšninių pomidorų
1 vienetas citrinų
1 vienetas čiobrelių šakelių
1 vienetas rozmarinų šakelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Papriką perpjauname į 4 dalis, vieną skiltelę česnako nulupame ir sukapojame. Atpjauname keletą griežinėlių citrinos.
2.
Išskrostą žuvį įtriname pipirais, druska. Į vidų dedame šakelę čiobrelio ir rozmarino, bei porą riekelių citrinos ir pakapoto česnako skiltelę. Viršuje padarome negilias įpjovas odoje ir pašlakstome citrinos sultimis.
3.
Žuvį dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Šalia žuvies dedame nenuluptas česnako skilteles, paprikas ir pomidoriukus.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.