INGREDIENTAI: 6 vienetai bulvių
1 vienetas cukinijų (jaunos)
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
250 gramų varškės
3 šaukštai grietinės
1 pundelis krapų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nuskutame ir sutarkuojame burokine tarka. Cukiniją nuplauname, taip pat sutarkuojame.
2.
Mušame kiaušinius, beriame miltus, pagardiname druska. Masę gerai išmaišome.
3.
Kepame aliejuje, kol gražiai apskrus. Valgome su varškės padažu.
4.
Varškę pertriname su grietine. Įmaišome smulkintus krapus, česnaką. Pagardiname druska.