INGREDIENTAI: 10 vienetų krabų lazdelių
6 vienetai kiaušinių
4 vienetai kalmarų filė
2 vienetai svogūnų
2 šaukštai aliejaus
5 šaukštai majonezo
4 skiltelės česnako
Patiekiant:
4 lapai salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kalmarus išplauname ir supjaustome žiedais. Sudedame į verdantį vandenį ir verdame 2 - 3 minutes, tuomet sudedame į šaltą vandenį, kad nepasidarytų kieti. Supjaustome žiedais.
2.
Svogūnus supjaustome plonomis juosetelėmis. Apkepiname aliejuje iki auksinės spalvos.
3.
Kiaušinius kietai išverdame. Nulupame ir susmulkiname.
4.
Česnaką sutriname peiliu. Krabų lazdeles susmulkiname.
5.
Viską sumaišome su majonezu. Sudedame į indą apvaliu dugnu, paspaudžiame.
6.
Lėkštėje išdėliojame salotų lapus. Ant jų apverčiame mišrainę.