INGREDIENTAI: 4 vienetai vištienos krūtinėlės (puselių)
500 gramų šparaginių pupelių
500 gramų bulvių (mažų)
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės miltų
1/3 stiklinės parmezano sūrio
2 šaukštai citrinų sulčių
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio druskos (naudojau druską su prieskoninėmis žolelėmis)
0.5 šaukštelio malti baltieji pipirai
šiek tiek aliejaus (formai ištepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenėlyje išplakite kiaušinį, citrinos sultis, pipirus, druską ir išspaustus česnakus. Sumaišykite miltus su tarkuotu parmezano sūriu.
2.
Vištieną pamirkykite kiaušinio plakinyje, tada apvoliokite miltų ir sūrio mišinyje. Dėkite į kepimo formą, išteptą aliejumi.
3.
Šalia suberkite pusiau arba į keturias dalis perpjautas bulvytes. Dėkite į orkaitę ir kepkite 15 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Ištraukite iš orkaitės kepimo indą ir sudėkite apvirtas šparagines pupeles ir dėkite kepti dar 10 minučių. Patiekti ir valgyti karštą.