INGREDIENTAI: 3 vienetai kivių (saldesnių, gryno svorio apie 200 g)
2 šaukštai klevų sirupo (arba medaus ne veganiškai versijai)
100 gramų kokoso drožlių (+apvoliojimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kivius nulupti, supjaustyti į kelis gabalėlius.
2.
Kivius, kokoso drožles ir sirupą sudėti į virtuvinį kombainą. Sutrinti iki vientisos masės (kokoso drožlių gabaliukai turi jaustis).
3.
Masę dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
4.
Drėgnomis rankomis formuoti nedidelius kamuoliukus (nevoliokite tarp delnų - masė bus šiek tiek biri, todėl taip nesusiformuos).
5.
Kiekvieną kamuoliuką apvolioti kokoso drožlėse. Dėti dar pusvalandžiui į šaldytuvą.