INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių
160 gramų cukraus pudros
1 žiupsnelis druskos
240 gramų miltų
4 šaukštai vandens
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
120 gramų cukraus
800 mililitrų grietinėlės
100 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinio trynius išplakti su 80 g cukraus pudros, šiltu vandeniu ir druska. Baltymus išplakti atskirai su 80 g cukraus ir vaniliniu cukrumi iki putų. Viską supilti į vieną indą ir sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską lengvai išmaišyti. Kepti 190 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 35 minutes. Padėti atvėsti ir tik po paros laiko pjaustyti ir sutepti.
2.
Kremui cukrų ir grietinėlę išplakti iki putų. Supilti brinkintą, tirpintą želatiną ir gerai išplakti. Į grietinėlės kremą įmaišyti tarkuotą šokoladą. Šiuo kremu pertepti biskvitą.
3.
Puošti želės gabaliukais, uogomis.