INGREDIENTAI: 700 gramų lašišos filė (su oda)
230 gramų salsa padažo (naudojome "Santa Maria")
185 gramai kukurūzinių traškučių nachos (naudojome "Santa Maria")
28 gramai fajita prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 pundelis kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pagardinkite lašišą prieskonių mišiniu.
2.
Suvyniokite lašišą į aliuminio foliją. Padėkite folijos paketą ant grotelių arba kepkite orkaitėje 120–150 °C temperatūroje. Žuvis iškepa, kai vidinė temperatūra pasiekia 68–71 °C.
3.
Išimkite žuvį ir susmulkinkite šakute.
4.
Apibarstykite supjaustytomis šviežiomis kalendromis.
5.
Patiekite lašišą su kukurūzų traškučiais, salsa ir žaliosiomis citrinomis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.