INGREDIENTAI: Tešlai:
200 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai vandens
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
2 vienetai kriaušių
150 gramų fetos sūrio
130 gramų sviesto (šalto)
1 sauja sėklų mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į miltus sudėti pjaustytą sviestą, įmušti kiaušinį, pilti vandens, įberti druskos ir užminkyti tešlą. Jos rutulį suvynioti į foliją ir pusvalandžiui padėti į šaldytuvą.
2.
Tada tešlą padalinti norimo dydžio rutuliukais, iškočioti į apskritimus ir sudėti į formeles.
3.
Kriaušes supjaustyti, sudėti į krepšelius, įtrupinti fetos sūrį ir užbarstyti sėklų mišiniu.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.