INGREDIENTAI: 200 gramų tortilijų (naudojome "Santa Maria")
0.5 vieneto žiedinių kopūstų
1 vienetas avokadų
50 gramų prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" traškiai vištienai)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 vienetas rausvųjų svogūnų
pagal poreikį iceberg salotų
pagal poreikį kalendros
pagal poreikį aitriųjų paprikų padažas (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinio kopūsto žiedynus supjaustome nedideliais gabalėliais. Juos sumaišome su aliejumi i prieskonių mišiniu, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
2.
Tortilijas pašildome - tai galima padaryti orkaitėje arba sausoje keptuvėje trumpai apkepant iš abiejų pusių.
3.
Į tortilijas dedame salotų, svogūno griežinėlių, avokado kubelių, kepto žiedinio kopūsto ir kalendros. Apšlakstome čili padažu. Jei nevengiate pieno produktų, skonių derinį tobulai papildo šaukštelis jogurto kiekvienam tako.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.