INGREDIENTAI: 6 riekelės sumuštinių duonos
150 gramų pievagrybių
100 gramų fermentinio sūrio
2 šaukštai majonezo
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis pipirų (naudojau Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūrį sutrakuojame.
2.
Pievagrybius supjaustome plonomis riekelėmis.
3.
Sūrį, pievagrybius maišome su majonezu. Gautą masę tepame ant sumuštinių duonos riekelių.
4.
Pašauname kepti į iki 160 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 10 min, kol sūris išsilydys ir duonos krašteliai apskrus.
5.
Iškepusius sumuštinius pagardiname šviežiai grūstais pipirais, pabarstome smulkintais krapais.