INGREDIENTAI: 400 g varškės, liesos
200 g natūralaus jogurto, lieso
50 g cukraus
100 g mėlynių arba šilauogių
100 g braškių
2 šaukštų Želatinos
1 apelsino sulčių ir tarkuotos žievelės
180 g meduolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Meduolius sutrupinkite. Varškę kartu su cukrumi, apelsino sultimis ir jogurtu suplakite plaktuvu. Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės šalto vandens ir ištirpinkite garų vonelėje (tik neužvirkite), praaušusią, supilkite į varškės kremą ir gerai išmaišykite. Į kekso formą, silikoninę arba paprastą, išklotą maistine plėvele (bus lengviau išimti) suberkite pusę uogų, tada pilkite kremą, dėkite pusę meduolių, vėl uogas, kremą ir meduolius. Nakčiai formą dėkite į šaldytuvą. Prieš tiekdami išverskite tortą į pailgą lėkštę ir papuoškite apelsino žievelėmis, uogomis.