INGREDIENTAI: 500 gramų kalakutienos faršo (arba kitokio)
400 gramų konservuotų pupelių (apytikriai)
5 vienetai pomidorų
0.5 stiklinės vandens
1 vienetas paprikos
1 vienetas svogūnų (didelio)
3 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 šaukštas raudonojo vyno acto
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1/4 šaukštelio kmynų
1/4 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/4 šaukštelio ciberžolės
Kepimui:
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną, česnaką ir papriką susmulkinti.
2.
Į keptuvę įpilti aliejų, įkaitinti, suberti supjaustytas daržoves ir apkepti apie 4 minutes, tuomet sudėti maltą mėsą ir gerai apkepti. Suberti kmynus, raudonėlį, ciberžolę, paprikos miltelius, supilti actą ir gerai išmaišyti.
3.
Pomidorus susmulkinti ir sudėti į keptuvę. Tuomet suberti pupeles ir supilti skystį nuo jų.
4.
Į keptuvę įpilti vandens ir uždengti dangčiu, troškinti kelias minutes iki kol pradės burbuliuoti ir visi skoniai susimaišys.