INGREDIENTAI: 200 gramų sviesto
170 gramų miltų
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai morkų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
0.5 vieneto citrinų
3 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu. Sviestą ištirpinkite ir ištrinkite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Berkite miltų mišinį, sudėkite tarkuotas morkas ir palengva maišykite. Nepermaišykit, tik, kad neliktu sausų miltų. Dėkite po nepilnus 2 šaukštus tešlos į keksiukų formeles.
2.
Kepkite 180 C temperatūroje apie 20 minučių arba, kol ištraukus medinį pagaliuką jis bus sausas. Atvėsinkite pilnai, prieš puošiant kremu.
3.
Sūrį, iš citrinos išpsuastas sultis ir cukraus pudrą plakite iki standžios, vientisos masės. Užtruksite apie 2 minutes. Dėkite į konditerinį maišelį ir puoškite atvėsusius keksiukus.