INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
100 gramų sūrio (tarkuoto)
100 mililitrų pieno
70 gramų kvietinių miltų
1 pundelis krapų (galima naudoti šaldytus)
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukšto aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį cukraus
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krapus susmulkinti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską, pipirus, išplakti. Tuomet įpilti aliejaus, pieno, suberti raudonėlį, krapus ir gerai išmaišyti.
3.
Į dubenį su kiaušinių plakiniu suberti sūrį, miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, pilti tešlos ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol gražiai apskrus ir iškeps. Patiekti su mėgstamais priedais.