INGREDIENTAI: 1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
1 vidutinio dydžio svogūno
3 skiltelių česnako
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skardinės konservuotų pomidorų be odelės (pomodori pelati)
200 ml grietinės (20% riebumo)
Druskos, cukraus ir pipirų - pagal skonį
2 šakelių šviežių bazilikų
1 pakuotė mažų rutuliukų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite „Knorr Buljonetę“ jautienos sultinį litre vandens. Pakepinkite nuluptus, supjaustytus svogūnus ir česnakus aliejuje, sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite 3 minutes. Supilkite sultinį, po to sutrinkite sriubą smulkintuvu ir virkite gautą masę 10 minučių. Galiausiai sriubą pagardinkite grietine, cukrumi ir pipirais pagal skonį. Patiekite sriubą pabarstytą bazilikais ir pagardintą mocarelos sūriu.