INGREDIENTAI: 1 sauja salotų
100 gramų vištų kepenėlių
1 vienetas apelsinų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas agurkų
1 saujelė špinatų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis pipirų (naudojau Timut and Lemon, šviežiai grūstus)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kepenėles pabarstome druska, juodais pipirais ir apkepame svieste. Kepenėles supjaustome juostelėmis.
2.
Salotas, špinatus nuplauname, suplėšome ir sudedame į salotinę. Agurką supjaustome šiaudeliais. Svogūną nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Apelsiną nulupame ir supjaustome skiltelėmis.
3.
Viską sudedame sluoksniais į salotinę. Pagardiname šviežiai grūstais pipirais ir druska, apšlakstome aliejumi.