INGREDIENTAI: 800 gramų mėsos (malta kiauliena)
2 skiltelės česnako
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė džiūvėsėlių (malti)
100 mililitrų pieno
5 gramai prieskonių
Padažui:
50 gramų miltų
80 gramų sviesto
180 mililitrų pieno
600 mililitrų sultinio
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Česnaką susmulkinkite, tada sumaišykite visus produktus kukuliams. 2. Nulipdykite iš faršo nedidelius kukulius, sudėkite į kepimo indą, uždenkite foliją ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 15 – 20 min. 3. Padažui pakaitinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, maišydami 2 – 3 min. pakepkite (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilkite pieną, tada – pašildytą sultinį. Įberkite druskos ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (turėtų būti grietinės konsistencijos).