INGREDIENTAI: 540 gramų vištienos filė
120 gramų paprikos
120 gramų morkų
120 gramų cukinijų
160 gramų ryžių makaronų (naudojome "Santa Maria" Rice Noodles)
60 mililitrų grietinėlės
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį saulėje džiovintų pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užvirkite pasūdytą vandenį.
2.
Į verdantį vandenį įdėkite ryžių makaronus ir virkite apie 3-6 minutes. Po to makaronus nukoškite ir perliekite šiltu vandeniu.
3.
Supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais paprikas, morkas ir cukinijas. Juostelėmis supjaustykite pomidorus.
4.
Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis.
5.
Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų.
6.
Apkepkite vištieną keptuvėje, pagardinkite prieskoniais. Po to sudėkite ryžių makaronus, visas daržoves ir supilkite grietinėlę. Viską stropiai sumaišykite ir pakepkite dar apie 1 minutę. Patiekite.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.