INGREDIENTAI: 400 g kiaulienos, faršo
120 g vyšninių pomidoriukų
1 pakelio Knorr FIX ruošinio spagečiams "Bolognese"
2 skiltelių česnako
1 svogūno
10 juodų alyvuogių
400 g pomidorų, konservuotų
2 v.š. aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę. Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus. Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos. Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais. Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.