INGREDIENTAI: 500 gramų žuvies filė (šviežios, baltos)
100 gramų lydyto sūrio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto (šalto)
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek miltų (apvoliojimui arba džiūvėsėlių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį, svogūną, šaltą sviestą, sūrelį permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, smulkintus žalumynus ir gerai išmaišyti.
2.
Iš žuvies faršo suformuoti maltinukus, juos lengvai apvolioti miltuose ir kepti keptuvėje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių. Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis.