INGREDIENTAI: 500 gramų vištų kepenėlių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
1 vienetas salierių
1 vienetas sultinio
50 gramų sviesto
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis druskos
1 vienetas rozmarino
2 žiupsneliai juodųjų pipirų
2 žiupsneliai lauro lapų
1 žiupsnelis baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Apie 15 minučių pavirti kepenėles su druska ir prieskoniais.
2.
Svieste apkepti smulkintas daržoves.
3.
Kepimo indą ištepti sviestu, dėti kepenis, užpilti daržovėmis, apie 100 ml. vandens ištirpintu sultiniu, sumaišytu su grietine, bei tais pačiais prieskoniais, druska.
4.
Kepti orkaitėje apie 10 minučių.