INGREDIENTAI: Agurkų (kiek telpa)
1 litro vandens
1 v. š. druskos
0,5 stiklinės acto 9%
Prieskonių rinkinio , agurkų marinavimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius. Prieš tai nepamirškite į stiklainį ipilti prieskonių agurkų marinavimui. Užpilkite pagamintu marinatu. Stiklainius sustatykitė į puodą (puodo dugną nudėkite blogais metaliniais užsukamais dangteliais) Pripilkite vandens. Vanduo turi apsemti 3/4 stiklainio. Pridenkite dangteliais (neužsukite) ir kaitinkite. 0,75l stiklainius (vandeniui užvirus)-3 - 5min. 3l stiklainius - 10min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti. Atvėsintus laikykite rūsyje. Skanaus.