INGREDIENTAI: 8 vienetai kiaušinių
1 šaukštas kietojo sūrio (tarkuoto)
0.5 šaukštelio druskos
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 190 C laipsnių. Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi.
2.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių baltų putų. Atsargiai įmaišykite sūrį. Baltymų masę dėkite ant kepimo popieriaus, formuodami 8 krepšelius, palikdami tarpelius. Į viduriukus atsargiai įdėkite trynius.
3.
Jei norite tirštesnių trynių, kepkite 14- 16 minučių. Jei norite skystesnių, kepkite 8 - 10 minučių. Apiberkite druska ir pipirais.