INGREDIENTAI: 8 vienetai bulvių (virtų su lupenomis arba be)
250 gramų sūdytos lašišos (arba silkės)
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto citrinų
1 saujelė krapų
1 šaukštas graikiško jogurto
1 šaukštelis garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Aš bulves viriau su lupenomis, taip jos išlieka tvirtesnės, bet galima virti ir be jų, tik nepervirkite, antraip bulvės gali byrėti! Nuo paguldytų bulvių nupjauti šiek tiek viršūnėlės (galima ir pjauti perpus) ir išskobti šaukšteliu.
2.
Žuvį supjaustyti ir svogūnus kubeliais, sumaišyti su smulkintais krapai, jogurtu, garstyčiomis ir iš citrinos išspaustomis sultimis.
3.
Bulves įdaryti ir skanauti!