INGREDIENTAI: 1 vnt. - KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 kg - nuluptų pomidorų
1 vnt. - agurkas
3 vnt. - žaliosios paprikos
500 ml - pomidorų sulčių
3 šaukštai - „extra virgin“ alyvuogių aliejaus
3 vnt. - skiltelės česnako
3 šaukštai - balzamiko acto
2 vnt. - Svogūnų laiškai
1 šaukštai - Vorčesterio padažo
2 vnt. - saliero stiebai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite pomidorus kubeliais. Nulupkite agurko žievelę ir pašalinkite sėklas. Paprikas, česnaką, svogūnų laiškus ir agurką supjaustykite panašaus dydžio gabalėliais. Supilkite „Knorr Buljonetę“ į 300 mililitrų vandens ir užvirinkite. Sumaišykite pomidorų sultis ir pjaustytas daržoves. Kai sriuba atvės, sudėkite alyvuogių aliejų, actą ir Vorčesterio padažą. Viską gerai išmaišykite. Atvėsintą sriubą įdėkite į šaldytuvą ir palikite bent 2 valandoms. Patiekite su ledu ir nuvalytais saliero stiebais.