INGREDIENTAI: 1 vienetas brokolių
1 vienetas rūkytų vištienos blauzdelių
60 gramų moliūgų sėklų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
Padažui:
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas jogurto, natūralaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Brokolį išskirstome žiedynais ir labai trumpai apverdame. Perliejame šaltu vandeniu.
2.
Vištos blauzdelę nukauliname ir mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais.
3.
Svogūną smulkiai supjaustome.
4.
Majonezą sumaišome su jogurtu, beriame druskos, pipirų.
5.
Į dubenį sudedame brokolio žiedynus, vištieną, smulkintą svogūną ir suberiame moliūgų sėklas. Sudedame padažą, išmaišome.