INGREDIENTAI: 200 gramų salotų mišinio
1 vienetas avokadų
1 vienetas greipfrutų
100 gramų sūdytos lašišos
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauname ir dedame į lėkštes. Avokadą perpjauname pusiau, išimame kaulą, išskobiame minkštimą ir supjaustome riekelėmis.
2.
Greipfrutą nulupame ir supjaustome skiltelėmis (pjauname be baltosios dalies, nes ji karti).
3.
Į lėkštę ant salotų dedame avokado, greipfruto.
4.
Lašiša supjaustome juostelėmis ir susukame. Į vidų įdedame po šakelę krapų.
5.
Lašišos roželes dedame ant salotų. Apšlakstome aliejumi, pagardiname druska.