INGREDIENTAI: 1/3 vieneto žiedinių kopūstų (nedidelio)
1 vienetas kiaulės liežuvio (rūkyto arba kitokios rūkytos mėsytės, apie 150 g)
1 vienetas raudonosios paprikos
2 vienetai pomidorų
100 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Užpilui:
1 šaukštas majonezo (naudojau naminį)
1 šaukštas jogurto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žiedinius kopūstus (apvirt nereikia) išskirstyti žiedynais, smulkiai supjaustyti.
2.
Nedideliais gabalėliais supjaustyti liežuvį, pomidorus, papriką.
3.
Padažui jogurtą sumaišyti su majonezu.
4.
Į dubenį sudėti daržoves, liežuvį, suberti sūrį, krapus, pagardinti druska ir pipirais, supilti užpilą ir viską išmaišyti.
Patarimai:
•
Į užpilą galite įspausti česnako skiltelę.