INGREDIENTAI: 300 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai bananų (gerai prinokusių)
180 gramų sviesto (minkšto)
120 gramų cukraus
2 šaukštai jogurto, natūralaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek riebalų (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bananus supjaustyti kubeliais.
2.
Sviestą išsukti su cukrumi, po vieną mušti kiaušinius, vis maišant. Dėti jogurtą, smulkintus bananus, suberti miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišyti.
3.
Tešlą supilti į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku - įsmeigus ir ištraukus jis turėtų būti sausas. Jei aplipęs tešla, kepti dar 5-10 minučių ir vėl tikrinti.