INGREDIENTAI: 0.5 kilogramo vištienos filė
1 šaukštelis prieskonių paukštienai
1 skiltelė česnako
1 pakelis sezamo
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai pomidorų padažo
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti piršto dydžio juostelėmis, pridėti prieskonių, druskos, išspausti česnaką ir pamarinuoti apie valandą.
2.
Apvolioti kiaušinio plakinyje, apvolioti sezamų sėklose ir kepti įkaitintuose riebaluose, kol apskrunda. Išėmus iš keptuvės sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.
3.
Padažui pomidų padažą sumaišyti su majonezu ir išspaustu česnaku (proporcijas pasireguliuoti pagal skonį). Skanaus!