INGREDIENTAI: 400 gramų lašišos filė
1 vienetas paprikos
200 gramų kokosų pieno
1 vienetas svogūnų
80 gramų vyšninių pomidorų
1 šaukštas pomidorų pastos
3 skiltelės česnako
pagal skonį cukraus
pagal skonį druskos
pagal poreikį žalumynų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną ir česnaką. 1 cm kubeliais supjaustyti papriką. Pomidorus perpjauti pusiau. Žuvį supjaustyti 2-3 cm gabaliukais.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberti svogūnus ir, maišant, kepti 2 minutes. Suberti papriką ir, maišant, kepti 4 minutes. Sudėti pomidorus ir česnaką. Kepti dar 1 minutę. Įdėti pomidorų pastą, permaišyti. Įpilti kokosų pieną ir troškinti ant vidutinės ugnies 10 minučių. Sudėti žuvį ir troškinti dar apie 10 minučių.
3.
Aš patiekiau su ryžiais ir garintais brokoliais.