INGREDIENTAI: 500 gramų saldžiosios paprikos (naudojau mažas, tokias mini)
100 gramų mocarela sūrio
200 gramų maltos mėsos
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paprikoms nupjauti viršūnėles ir išvalyti nuo sėklų.
2.
Keptuvėje ant šiek tiek aliejaus pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas iki suminštės. Įdėti smulkiai sukapotą česnaką ir dar porą minučių pakepinti. Sudėti maltą mėsą, pagardinti prieskoniais, druska bei pipirais ir apkepinti. Į šiek tiek atvėsusį paruoštą mėsos įdarą įtarkuoti sūrį ir išmaišyti.
3.
Įdaru prikimšti paprikas, jas išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių (lol paprikos pradės skrusti).
4.
Skanaus!