INGREDIENTAI: 20 g kakavos miltelių
1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus
200 ml pieno
30 ml vandens
30 g tarkuoto juodojo šokolado
1 žiupsnis mėgstamų prieskonių (puikiai tiks maltas kardamonas, cinamonas ar Kajeno pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maišydami mažame puode kaitinkite kakavos miltelius, cukrų bei prieskonius, kol cukrus pradės lydytis. Supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite ir sumažinkite temperatūrą, po truputi supilkite pieną.Kai pienas užvirs, suberkite tarkuotą šokoladą, nukelkite nuo ugnies ir viską gerai išmaišykite.Skanaus! Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.