INGREDIENTAI: 200 gramų makaronų (smulkesnių)
200 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas rūkytų vištienos šlaunelių
150 gramų fermentinio sūrio
150 gramų grietinės
150 gramų majonezo
1 vienetas rausvųjų svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, išvirtus perliekite šaltu vandeniu ir gerai nuvarvinkite.
2.
Į gilų dubenį sudėkite makaronus, supjaustytą kubeliais vištieną ir sūrį, susmulkintą svogūną, krapus, įdėkite žirnelius, įberkite druskos ir pipirų.
3.
Užpilui sumaišykite majonezą ir grietine (ją galima pakeisti natūraliu jogurtu), užpilkite ant produktų ir viską gerai išmaišykite.