INGREDIENTAI: 300 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
200 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai rudojo cukraus
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje sumaišiau varškę su kiaušiniu ir cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
2.
Įdėjau grietinę, supyliau aliejų ir druską. Viską gerai išmaišiau.
3.
Persijotus miltus su kepimo milteliais subėriau į varškės masę ir išminkiau tešlą.
4.
Iš tešlos dariau pailgas juosteles (~delno ar sprindžio ilgio, kočiodama tarp delnų) ir jas susukau iš abiejų pusių, padarydama tokias sraigutes.
5.
Ant paruoštų bandelių užbarsčiau rudojo cukraus ir juos sudėjau į skardą su kepimo popieriumi.
6.
Mini varškės bandeles kepiau įkaitintoje iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 min.